Info Verwarming Team Construct Traditionele sleutel op de deur woningen.
Info Team Construct Traditionele sleutel op de deur woningen.

GEOTHERMIE : natuurlijke en vernieuwbare energie. teamconstruct

De prijs van fossiele energie blijft stijgen. Het aandeel ervan in het gezinsbudget maakt het leven moeilijker. De aardgas- en petroleumbronnen raken onvermijdelijk uitgeput. Info Team Construct Traditionele sleutel op de deur woningen.

Team Construct : In de grond zit een oneindig grote hoeveelheid thermische energie. Een warmtepomp is een zeer doeltreffend middel om die eruit te halen. Het principe is vergelijkbaar met dat van een omgekeerde koelkast. Een vloeistof "pompt" de warmte uit de grond en geeft ze af in de woning. Hiervoor wordt alleen elektrische energie gebruikt. Elke elektrische kW genereert ongeveer 3 thermische kW. Dit systeem kan een extra energiebesparing vormen ten opzichte van onze andere systemen. Er is in elk geval geen uitstoot en het systeem kan gemakkelijk in een nieuwbouwwoning geïntegreerd worden.

Team Construct kan u helpen om case-studies uit te voeren en zal u voor uw woning de beste globale oplossing aanbieden.

Aarzel niet om een afspraak te maken met ons commercieel team TEAM CONSTRUCT om de budgetten voor studie en uitvoering te evalueren. U krijgt uitleg over de premies en belastingverminderingen waarop dit systeem recht geeft.